Boek Review :Prins Harry -Het ware verhaal

9200000079349217

Alles wat je wilt weten over het stoerste en meest rebelse lid van de Britse koninklijke familie, inclusief een hoofdstuk over de relatie tussen prins Harry en actrice Meghan Markle.

Prins Harry haalde wereldwijd de voorpagina’s met zijn rebelse en soms onbesuisde gedrag. Even leek het erop dat zijn rol in het Britse koningshuis zich daardoor in de marges zou afspelen, maar het tegendeel gebeurde. Nu is Harry juist het populairste lid van de koninklijke familie, naast koningin Elizabeth zelf. Hij won de harten van het volk in zijn rol van tegendraadse hartenbreker. Met zijn neiging buiten het koninklijke boekje te treden en door de ondeugende twinkeling in zijn ogen is hij onweerstaanbaar voor vrouwen en meisjes van over de hele wereld.

 

Duncan Larcombes interessante en vermakelijke biografie vertelt ons over Harry’s studietijd, zijn militaire carrière en zijn stormachtige liefdesgeschiedenissen. Ook schrikt hij er niet voor terug de zaken te benoemen die Harry zelf waarschijnlijk liever zou vergeten.

Prins Harry is altijd een persoon geweest die The New Royalty World zeer respecteert. De auteur Duncan geeft ons op een prettige en eenvoudige manier van schrijven een kijkje in het leven van Prins Harry . Het voelt alsof we er bij zijn, samen met hem, de avonturen etc beleven. Prettig om meer over Harry te leren dat wij niet eerder hebben gekend.

Gemakkelijk te lezen, en een verhaal dat iedereen aantrekt die de meer van de koninklijke wereld wil weten en voor iedereen die zich zelfs afvraagt hoe het is om een royal ( Harry) te zijn.

Het boek is o.a. te verkrijgen bij : bol-com-logo  logo  boekerij-logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s