Book Review :Crazy Cat Lady-boek

9200000095550386

Crazy Cat Lady-boek
101 weetjes. tips en activiteiten voor jou en jouw kat(ten)
( recensie geschreven door Bobby, Bas, Nikki, Harry en Moortje)
Auteur: Elke van Huffel
Taal: Nederlands
Uitgever: Halewyck, Uitgeverij van en voor Nederland : New Book Collective

Doe jij je weleens tegoed aan een kattenfilmpje op YouTube – of honderd? Nestel je je het liefst met een latte macchiato in je favoriete kattencafé? Heb je… een Instagramaccount voor je kat? Proficiat en welkom in de club van de Crazy Cat Ladies! Met het Crazy Cat Lady-boek leer je je favoriete huistijger nog beter kennen. Maak leuke kattenspullen, voer samen met je huisdier knotsgekke opdrachten uit, bewaar de mooiste herinneringen en duik in de wondere wereld van het meest mysterieuze dier ter wereld. Iedereen met een kat heeft recht op minstens één Crazy Cat Lady-boek!

IMG_20181106_095543

Onze mensen- mama zat weer eens met een boek, en zat veel te lachen, ja daar moesten wij toch wel meer van weten, want WIJ zijn het normaal die de lachers op de hand hebben en niet een boek. Dus we schoven gezellig bij onze mensen mama aan, en lazen met elkaar het boek.

IMG_20181107_103944
Het is een erg grappig boek, met leuke tekeningen, al herkennen wij ons echt niet in het gedrag wat beschreven wordt..Mysterieus, onvoorspelbaar, venijnig, elegant… hmm ons Mama is het wel met een boek eens..
Oh nu moeten we natuurlijk wat vertellen over het boek.. De omslag is al meteen heel vrolijk. In het boek zitten invulgedeeltes voor de vier potige huisgenoten. Onze mensen mama doet dat niet, ze zou ruimte te kort komen.. Nou ja zeg !

IMG_20181107_104103
Het boek is ook informatief en heeft nuttige tips over onze speeltjes, gedrag etc. Maar ook hoe jullie mensen speeltjes etc voor ons kunnen maken.. Duimen maar of we dat leuk vinden, want je kieskeurig blijven we hoor.
Het Crazy Cat Lady-Boek is een heel leuk doe- en leesboekje is, een echte aanrader dat eigenlijk in de boekenkast van iedere kattenliefhebber thuishoort.

viersterrenkopie
Het boek krijgt van ons 4 sterren.
Ons dank gaat uit naar New Book Collective voor het beschikbaar stellen van een recensie- exemplaar.

logo 

bol-com-logo

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s