Audio book review : Snoezebol en de oorbellen

Snoezebol is een dapper en pienter meisje dat kinderen (en volwassenen!) iedere week meeneemt op reis. Een nieuw audio sprookje van Snoezebol.
Heb je ooit gehoord van een oorbel die op avontuur ging? Snoezebol maakte het mee!Snoezebol gaat op bezoek bij haar Tante en de edelsmid. DE Edelsmid maakt de mooiste dingen waaronder ook de oorbellen van Tante..Snoezebol blijft een nachtje slapen..Daar hoort ze in de nacht de stemmen van de oorbellen van Tante….Het begin van een bijzonder avontuur.

Wie is Snoezebol? Snoezebol is een dapper en pienter meisje die met twee stevige laarsjes in het leven stapt vol avonturen en ontdekkingstochten. Snoezebol is sprookje van deze tijd. De luistersprookjes van Snoezebol zijn geschreven en ingesproken door Margriet Th. Burnaby Lautier– Bordes. De sprookjes zijn vlot en modern. De voorlees stem is erg prettig om naar te luisteren en weet de aandacht goed vast te houden. De sprookjes duren niet te lang, zo rond het kwartier, denk dat dat ook voldoende is om de aandacht van de allerkleinsten vast te houden.

Ga naar de website van Snoezebol en daar kunt u een luisterfragment beluisteren. Mocht u overtuigd zijn van het feit dat dit modern sprookje wat is voor uw kinderen of kleinkinderen dan kunt u verder op de website van Snoezebol info vinden hoe u elke week een nieuw avontuur kunt beleven met Snoezebol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s