Book review : Hersenkrakers voor (toekomstige) slimmeriken

Hersenkrakers voor (toekomstige) slimmeriken
Auteur: Gareth Moore
Uitgever: B.V. Centrale Uitgeverij Harderwijk
9789044756562

Ben jij klaar om je hersenen te laten kraken?

In dit boek vind je meer dan 75 denkspelletjes die je kennis en vaardigheden op de proef stellen. Uitdagende doolhoven, leuke rekenraadsels en vreemde woordenrijen… Zet je hersenen aan het werk en los alle hersenkrakers op!

Vanaf 7 jaar.

Het boekje hersenkrakers voor (toekomstige) slimmeriken is een erg leuk boekje. Het stimuleert op een speelse manier de hersenen van de kinderen. Het boekje bevat 75 puzzels die dienen ter ontwikkeling van de kennis en vaardigheden van de kinderen.

Het begint eenvoudig en naar mate je vordert worden de opdrachten wat moeilijker. Er is in het boekje ruimte voor notities. Maar dat is eigenlijk zonde van het boekje. Het is beter een kladpapiertje bij de hand te houden zodat de kinderen daarop lekker bezig kunnen met het uitwerken van de opdrachten. Zo blijft het boekje netjes en kan het vaker gebruikt worden. Komen de kinderen er niet uit, dan ontbreken natuurlijk achterin het boekje de antwoorden niet. 

De opdrachten worden op een eenvoudig manier uitgelegd. Het zijn zeer gevarieerde opdrachten, van doolhoven, rekensommen, logisch denken en leuke puzzels. De opdrachten zijn leuk opgeluisterd met grappige illustraties. Samengevat een erg leuk boekje dat zeker bijdraagt aan de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van kinderen.

Mijn dank gaat uit naar Uitgeverij Deltas voor het beschikbaar stellen van een recensie exemplaar.

Boek is o.a. verkrijgbaar bij : bol.com , AKO, Libris, Bookspot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s