About/Contact

Ik ben Elma en een middelbare jongere zoals ik dat zelf noem. Sinds jonge leeftijd is lezen mij bij gebracht, met name mijn oma’s en moeder gaven die push door iedere keer maar weer te zeggen “Ga een boek lezen, daar leer je tenminste iets van, meer dan naar de tv kijken” , en zo is het begonnen… Boeken werden mijn beste vrienden in goede en vooral in moeilijke tijden…Het leesvirus is nooit meer overgegaan, en ik hoop dat mijn grootouders en ouders vanaf hun wolkje boven met trots naar beneden kijken.

Veel boeken lezen is tot daaraan toe… Hoe ga je bloggen over boeken etc. Wel bloggen deed ik al enkele jaren over Koningshuizen , totdat ik een mail kreeg van Amsterdam University Press met de vraag of ik een boek over onze voormalige Koningin Wilhelmina wilde lezen en een recensie schrijven. Die uitdaging kon ik niet weerstaan en heb dus in dit geval het Engelstalige boek gelezen en een review in het Engels gemaakt.. en toen begon het pas echt goed… steeds meer recensie-exemplaren kwamen mijn kant op, eerst alles wat met koningshuizen te maken had en beetje bij beetje kwamen er andere boeken bij en ik heb besloten mijn hele blog om te bouwen en alleen nog maar te bloggen over boeken, films en series, en dan bevalt prima!

Ik ben dus een Boek / Media-recensent. Beoordelingen / reviews publiceer ik op mijn blog, tevens plaats ik ook recensies op Goodreads, Instagram, Pinterest, Hebban, Facebook-pagina en Twitter. Ik lees een breed scala aan genres. Ik lees zowel fictie- als non-fictieboeken met specialisme Royalty / Koningshuizen. Dit in Het Nederlands, Engels of Duits.

Als u een auteur, uitgever of producent bent die wilt dat ik uw boek / film enz. doorneem, neem dan contact met mij op via e-mail op thenewroyaltyworld@gmail.com of contactformulier.

Normaal gesproken geven auteurs mij een gratis exemplaar van hun boek in ruil voor een eerlijke beoordeling. Alle beoordelingen zijn 100% mijn mening en ik probeer altijd eerlijk te zijn.

Vergeet me niet te volgen op social media:

https://www.instagram.com/elmavoogdt/ , https://www.facebook.com/NewRoyaltyWorld/ and on TWITTER https://twitter.com/ElmaVoogdt1